REALISATIES:

De Aluprof MB-70 is een hoge prestatie en volledig geïntegreerd raam-en deursysteem. Door de speciaal ontworpen polyamide onderbreking en geëxtrudeerde dichting die zijn opgenomen in het aluminium profiel biedt het uitstekende thermische isolatie met de Uf waarde van 1,0 W/m²K , deze eigenschappen reduceren eveneens aanzienlijk geluid van buitenaf.


MB-70

  • Systeem met hoog isolatie vermogen.
  • Uitstekend voor ontwikkeling van ramen en deuren.
  • 2 kamer innovatie met een thermische onderbreking.


MB-70 HI

Verbeterde warmte-isolatie biedt uitstekende thermische prestaties met de Uf van 1,0 W/m²K. Als gevolg van een uniek ontwerp, isolerende inzetstukken ingebouwd in aluminium profiel en in beglazen gebieden.


MB-70US / MB-70US HI

De verborgen vleugel variant van MB-70. Het creëert een naadloze buitenaanzicht tussen vaste elementen en vleugels. Verkrijgbaar in zowel standaard en de HI optie voor verbeterde thermische prestaties.


MB-70 Industrial

Of het nu om de renovatie van oude stalen ramen gaat of het geven van een stijlvolle stalen ook aan nieuwbouw, de MB-70 Industrial stelt in staat om te blijven met de oorspronkelijke stijl, voorzien van alle voordelen van de moderne aluminium technologie.

De combinatie van aantrekkelijk design met lange termijn betrouwbaarheid, het systeem beschikt ook over verbeterde thermische isolerende eigenschappen om energiebesparing te garanderen.