REALISATIES:

Duurzame buitenvloerbekledingen, natuur en technologie hand in hand

 

TWINSON
Het beste van twee werelden
Welkom in de wereld van Twinson, waar natuur en technologie de krachten bundelen. Twinson wordt vervaardigd uit hout en PVC. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuw basismateriaal biedt Twinson u het beste van twee werelden: de natuurlijke look en het warme gevoel van hout, plus de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van PVC.
Twinson is 100 % recycleerbaar en vormt daarom een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Elegante, duurzame buitenvloerbekleding,
met respect voor de natuur

Dankzij zijn natuurlijke look past Deceuninck Terrace prachtig in een natuurlijke omgeving en kan het gebruikt worden voor tal van terrastoepassingen. Bovendien is Terrace onderhoudsvriendelijk, heeft het een hoge slipweerstand voor een optimale veiligheid en is het 100 % recycleerbaar.

Onderhoudsvriendelijk
Doordat Deceuninck Terrace vervaardigd is uit Twinson, biedt het de onderhoudsarme duurzaamheid van PVC. Deceuninck Terrace behoudt zijn sterkte en krijgt door blootstelling aan het buitenklimaat geleidelijk aan een natuurlijke tint. Schilderen of beitsen is overbodig. De planken zijn splijt-, splinter- en rotvrij, UV-stabiel en bestand tegen insecten. Eventuele vlekken kunnen snel en eenvoudig verwijderd worden.

Milieuvriendelijk
Het op Twinson gebaseerde Terrace van Deceuninck biedt nog meer voordelen dan tropisch hardhout. Tropisch hardhout is nagenoeg uitsluitend afkomstig uit bedreigde regenwouden. Twinson is echter 100 % PEFC-gecertificeerd. Dat betekent dat het hout in Twinson steeds afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Twinson heeft een lange levensduur, waardoor Twinson- terrasproducten probleemloos jarenlang dienst kunnen doen. Aan het einde van hun levensduur zijn ze bovendien 100 % recycleerbaar en kunnen ze zonder kwaliteitsverlies opnieuw worden gebruikt.

Uiterst slipvast
Deceuninck Terrace heeft een geborstelde afwerking met groeven, voor een natuurlijke look in combinatie met veiligheid en comfort. Zelfs wanneer ze nat zijn, blijven de planken uiterst slipvast. Deceuninck Terrace voldoet aan de hoogste en veiligste classificaties betreffende slipvastheid!

 

Een uniek basismateriaal dat alle voordelen combineert van hout & PVC

 • natuurlijk uitzicht
 • splintervrij
 • bestand tegen insecten
 • splijt niet
 • milieuvriendelijk (100 % recycleerbaar)
 • duurzaam
 • onderhoudsvriendelijk
 • waterbestendig
 • makkelijk te plaatsen
 • stevig
 • montage met onzichtbare bevestiging
 • slipvast, ook in natte toestand

Kleuren
De kleurstalen zijn reproducties en kunnen afwijken van het origineel. In het grote vlak ziet u de natuurlijke tint die Deceuninck Terrace planken na verloop van tijd verkrijgen. Twinson bevat houtvezels die onderhevig zijn aan variaties in kleur en uitzicht. Zodra het product blootgesteld wordt aan de zon en de regen, ondergaan deze vezels een natuurlijk verouderingsproces, wat leidt tot kleurverandering. Na enkele maanden ontstaat zo de uiteindelijke tint. Voor een natuurlijk uitzicht raden we aan om de planken voor het plaatsen te mengen.