REALISATIES:

Eforte - energiebesparend raamprofiel van hoogste kwaliteit

Raam profiel ontwikkeld voor allen dat zorg willen dragen voor ons milieu en toekomstige generaties. Eforte is een compromisloze oplossing op vlak van energiebesparing; zeer innovatieve en ecologisch (volledig recycleerbaar). Unieke opbouw en uitzonderlijke kwaliteit garanderen jarenlange gebruikscomfort. Raamprofiel van Eforte maakt het mogelijk driedubbele beglazing toe te passen, hierdoor word het zo efficiënt dat het bij passieve woningbouw kan worden toegepast.

Eforte - Energiebesparend systeem van hoogste klasse met een inbouwdiepte van 84 mm

  • Uitstekende thermische eigenschappen
  • Biedt de mogelijkheid tot toepassing bij passieve woningbouw
  • Zeer grote energiebesparing
  • Hoogste kwaliteit en duurzaamheid
  • Complexe bescherming en hoogste klasse op vlak van beveiliging
  • Ruime keuze in kleur en structuur gelamineerde folie
  • Mogelijkheid tot verlijming van de beglazing
  • Compatibel met deur en rolluiksystemen

Maximale isolatie voor maximale energiebesparing

Omdat efficiënte energiebesparing één van de belangrijkste uitdagingen uit ons tijdperk is, hechten wij belang aan innovatieve oplossingen op vlak van thermische isolatie. Eforte, met zijn inbouwdiepte van 84mm, uitgerust met standaard staalversterking, is in staat zonder toepassing van extra isolatoren uitstekende waarden te behalen. Deze eigenschappen bieden de mogelijkheid tot toepassing bij passieve bebouwing.

INOUTIC ECO PLUS Energiebesparing en kwaliteit

- Thermische isolatie
Een uniek kenmerk van het raamkozijn is de Uf coëfficiënt dat 0,95 W/m2K bedraagt, dit bij toepassing van een standaard staalversterking zonder extra opvulling met isolerende materialen.

- 6 kamer opbouw
Dankzij de 6 kamer opbouw en een inbouwdiepte van 84mm is Eforte een uitstekende investering dat zich zeer snel terug zal betalen.

- IFT certificaat voor passieve woningen
Bij toepassing van driedubbele beglazing is het overbodig aanvullende isolatoren toe te passen om isolerende eigenschappen te verkrijgen dat voldoen aan kozijnen dat bij passief woningbouw worden toegepast. Dankzij toepassing van speciale beglazing kan men een coëfficiënt van 0,64 W/m2K behalen.

- Rubberdichtingen
Speciaal voor Eforte ontworpen drievoudig rubberdichtingssysteem garandeert maximale afsluiting bij alle weersomstandigheden en verhoogt eveneens de thermische isolatie. Om hoogste duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen worden deze vervaardigd uit kwalitatief zeer kunststof, namelijk TPE.

 

Technologie dat gebruikscomfort biedt...


Ramen, terrasdeuren en deuren – onafhankelijk van hun bestemming, Eforte biedt u en uw gezin beste mogelijkheid tot energiebesparing, eveneens comfort en veiligheid.

 

INOUTIC INGENEERING CREATIVITY PLUS
Comfort en veiligheid

- Technologie van glasverlijming
Mogelijkheid tot verlijming van beglazing biedt de mogelijkheid tot opbouw van grote constructies gaande van vloer tot plafond.

- Beglazing met dikte tot 56mm
Toepassing van breed gamma, driedubbele beglazingspakketten met dikte van zelfs 56mm biedt de mogelijkheid tot het behalen van niet enkel hoge thermische maar ook akoestische isolatie.

- Diepte van beglazingwand
Beglazing op 20mm diepte garandeert optimale oppervlakte temperatuur wat condensatie voorkomt. Speciaal ontworpen glaslat met twee verankerpunten verhoogt de anti-inbraak weering.

- Terrasdeuren voor ouderen en mindervalide
Zeer lage dorpel bij terrasdeuren vergemakkelijkt de verplaatsing van oudere personen en mindervalide. Dankzij deze speciale opbouw verkrijgt men eveneens een uitstekende afdichting tegen water.

- Akoestische isolatie
Eforte maakt de plaatsing mogelijk van geluiddempende beglazing, zo wordt uw wooncomfort verhoogd.

- Deuren
Speciaal ontworpen hoekversterkingen toegepast bij deurprofielen van Eforte bieden maximale stabiliteit en duurzaamheid.

 

Tijdloos design aangepast aan individuele behoeften

Los van uitstekende technische eigenschappen kenmerkt Eforte zich met een tijdloos design en toepasbaarheid bij een breed gamma objecten. Ruime keuze aan uitzonderlijke gelamineerde folies, waaronder titanium, allerlei vormen en afwerking van ramen, terrasdeuren en deuren maakt het voor Eforte mogelijk te voldoen aan de meest veeleisende wensen.

INOUTIC DESIGN PLUS
Kleur en ontwerp

- Kleuren pallet
Inoutic biedt een ruim keuze aan gelamineerde folies en kleuren van afwerking.
Schitterende houtsoorten, zachte vlakke afwerking en ook uit Titanium segment de aluminium afwerking, deze passen uitstekend bij elke architecturale stijl.

- Aluminium bekleding
Aluminium buitenbekleding is eveneens verkrijgbaar in het Eforte systeem.
Deze oplossing verenigd alle voordelen van PVC met design van een aluminium raam.
Het bekleding is verkrijgbaar in elke RAL kleur.

- Veelzijdige vormgeving
Eforte maakt het mogelijk tot opbouw van raamconstructies in vele vormen.
Vaste vleugels, kruisstructuur en heel grote vleugels tot wel 2,6m hoog bieden de mogelijkheid tot veelzijdige en uitzonderlijke inrichting.

- Geïntegreerde oplossingen
Profielsysteem van Eforte is comptabel met andere systemen van Inoutic en rolluiken.

 

INOUTIC / WINDOWS AND DOORS
THE GERMAN PROFILE ENGINEERS

MEMBER OF DECEUNINCK GROUP