RAMEN

Ramen door KERA geplaatst zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd voor de meest veeleisende huiseigenaren en architecten. Gemaakt om bij iedere stijl van huis een oplossing te bieden. Met prima isolatiewaarden en zonder een toegift te doen naar veiligheid.

Kera Ramen en Deuren PVC Raamprofielen

PVC raamprofielen

Ons aanbod in PVC bestaat uit Schuco en Deceuninck raamprofielen.
Deze bieden een ruim gamma aan kleuren, zowel in natlak als renolit folie. En er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, van modern tot rustiek en houtimitatie.
Onze pvc ramen worden uitsluitend voorzien van daarvoor ontworpen beslag van het merk Schuco of Winkhaus. Winkhaus biedt sinds 160 jaar innovatieve oplossingen op vlak van raambeslag.

Kera Ramen en Deuren Aluminium Raamprofielen

Aluminium raamprofielen

Onze aluminium ramen verwaardigen wij op raamprofielen van Reynaers aluminium en Deceuninck.
Moderne, klassieke, steellook of ultra smalle uitvoeringen maken alles mogelijk en komen vele behoeftes tegemoet. Onze ervaring maakt zelfs passieve woningbouw mogelijk op aluminium schrijnwerk. Ons aluminium schrijnwerk voorzien wij steeds van beslag van het merk Sobinco. Dit beslag van Belgische makelij garandeert een perfecte werking van uw ramen en biedt de hoogste anti-inbraak klasse SKG2.

Kiezen voor KERA heeft alleen maar voordelen

Vakkundige plaatsing en
perfecte afwerking