DEUREN

De deuren die wij plaatsen zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd voor de meest veeleisende huiseigenaren en architecten. Gemaakt om bij iedere stijl van huis een oplossing te bieden. Met prima isolatiewaarden en zonder een toegift te doen naar veiligheid.

Kera Ramen en Deuren - PVC deuren

PVC Deuren

Ons aanbod in PVC deuren bestaat uit Schuco en Deceuninck profielen.
Deze bieden een ruim gamma aan kleuren, zowel in natlak als renolit folie. En er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, van modern tot rustiek en houtimitatie.
Onze pvc deuren worden uitsluitend voorzien van daarvoor ontworpen beslag van het merk Schuco of Winkhaus. Winkhaus biedt sinds 160 jaar innovatieve oplossingen op vlak van beslag.

Kera Ramen en Deuren Aluminium Raamprofielen

Aluminium deuren

Onze aluminium deuren verwaardigen wij op profielen van Reynaers aluminium en Deceuninck.
Moderne, klassieke, steellook of ultra smalle uitvoeringen maken alles mogelijk en komen vele behoeftes tegemoet. Onze ervaring maakt zelfs passieve woningbouw mogelijk op aluminium schrijnwerk. Ons aluminium schrijnwerk voorzien wij steeds van beslag van het merk Sobinco. Dit beslag van Belgische makelij garandeert een perfecte werking van uw deuren en biedt de hoogste anti-inbraak klasse SKG2.

Klik hieronder om onze folder te bekijken met het volledige gamma deurpanelen. (63 MB)

Kiezen voor KERA heeft alleen maar voordelen

Vakkundige plaatsing en perfecte afwerking

Prijsbewust en hulp bij premies

Enkel de beste materialen voor gegarandeerde kwaliteit

Steeds een stipte afwerking zoals gepland

Sterke dienst na verkoop en 10 jaar garantie

Ruime keuze aan stijlen en kleuren

Aarzel niet en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wij laten niets aan het toeval over. De werken aan uw woning of bedrijf worden steeds zorgvuldig afgewerkt en proper afgeleverd.