SCHUIFRAMEN

Ook voor schuiframen kan je bij ons terecht. Zowel voor uitvoeringen in aluminium als PVC. We kiezen hierbij voor de vertrouwde kwaliteit van Deceuninck en Reynaers Aluminium.

Kera Ramen en Deuren - PVC schuiframen

PVC Schuiframen

Voor onze PVC schuiframen kiezen we voor Deceuninck profielen. Deze bieden een ruim gamma aan kleuren, zowel in natlak als renolit folie. En er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Zowel modern, rustiek en houtimitatie zijn mogelijk. En deze schuifdeuren worden uitsluitend voorzien van daarvoor ontworpen beslag van het merk GU.

Kera Ramen en Deuren - Aluminium schuiframen

Aluminium schuiframen

Onze aluminium schuiframen verwaardigen wij op raamprofielen van Reynaers Aluminium en Deceuninck. Onze ervaring maakt zelfs passieve woningbouw op aluminium schrijnwerk mogelijk. Deze schuifdeuren worden voorzien van daarvoor ontworpen beslag van Reynaers.

PVC SCHUIFRAMEN

ELEGANT INFINITY

Waarom PVC Schuiframen?

PVC schuiframen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Vooral het merk Deceuninck wordt hoog aangeschreven als een toonaangevende naam in deze sector. Het aanbod omvat een breed scala aan configuraties en biedt zelfs de mogelijkheid voor de integratie van driedubbel glas, wat een aanzienlijk voordeel is voor isolatie. Dankzij hun duurzaamheid en esthetische flexibiliteit zijn ze een uitstekende keuze voor zowel moderne als traditionele woningen.

Isolatie: Meer dan Gewoon Glas

Isolatie is een cruciaal element als het gaat om schuiframen. De schuiframen van PVC die door Deceuninck worden aangeboden, zijn ontworpen met aandacht voor zowel thermische als akoestische isolatie. Of je nu in een bruisende stad woont met veel geluidsoverlast of in een rustige buitenwijk, deze schuiframen zorgen voor een comfortabele en rustige woonomgeving. Bovendien zijn ze energie-efficiënt, wat helpt bij het verlagen van de energierekening.

Keuzes en Configuraties

Het kiezen van de juiste configuratie voor jouw woning kan een uitdaging zijn, maar gelukkig biedt Deceuninck hierin diverse opties. Van eenvoudige enkele schuiframen tot complexere dubbele of zelfs driedubbele schuiframen, de keuzes zijn talrijk. Voor degenen die op zoek zijn naar extra isolatie, is het gebruik van driedubbel glas een uitstekende optie. Daarnaast zijn er verschillende soorten handgrepen en sloten beschikbaar voor extra veiligheid.

Kleur en Stijl

Deceuninck’s PVC schuiframen komen in een rijk kleurenpalet van 50 foliekleuren en een onbeperkt aantal coatingkleuren. Deze zijn onderverdeeld in categorieën zoals natuurlijke en gekleurde houttinten, effen en metallic. Voor een matte, korrelige textuur zijn de RAL-coatingkleuren een uitstekende keuze.

Met de Smart Colours-optie kun je bovendien PVC en aluminium combineren, waarbij de beschikbare kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd.

Waarom kiezen voor Aluminium Schuiframen?

Aluminium schuiframen van Reynaers, zoals de ConceptPatio 130, 155 en ConceptFolding 77, bieden een ideale combinatie van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Ze zijn ontworpen voor zowel moderne als traditionele architectuur en zijn geschikt voor verschillende soorten bouwprojecten, van renovatie tot passiefbouw. Het gebruik van hoogwaardig aluminium zorgt voor een lange levensduur en minimaal onderhoud, wat ze een uitstekende investering maakt voor de lange termijn.

Isolatie: Niet Alleen Glaswerk

Deze schuiframen zijn ontworpen met aandacht voor zowel thermische als akoestische isolatie. Afhankelijk van het model en de gekozen configuratie kunnen ze voldoen aan standaard energienormen tot aan de eisen voor passiefbouw. Daarnaast bieden ze een uitstekende akoestische isolatie, wat vooral handig is in drukke stedelijke gebieden.

Keuzes en Configuraties

Aluminium schuiframen van Reynaers bieden een brede waaier aan mogelijkheden. Of je nu kiest voor een simpel schuifraam of een complex vouwdeursysteem, er zijn diverse opties beschikbaar op het gebied van afmetingen, gewichtscapaciteit van de vleugels en middenstijl breedtes. De veelzijdigheid in ontwerp en functionaliteit maakt deze schuiframen ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Kleur en Stijl

De aluminium schuiframen van Reynaers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en kleuren. Of je nu een natuurlijke houtlook of een moderne metallic afwerking wenst, de keuzes zijn talrijk en kunnen worden aangepast aan jouw esthetische voorkeuren. Van traditionele houttinten tot moderne metallic afwerkingen, het aanbod is zo divers dat je zeker iets vindt dat bij jouw stijl en behoeften past.

ALU SCHUIFRAMEN

CONCEPTPATIO 155

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De werkzaamheden aan uw woning of bedrijf worden altijd nauwkeurig uitgevoerd en netjes opgeleverd.

Waarom Kiezen voor KERA?

Prijsbewust en
hulp bij premies

Vakkundige plaatsing en
perfecte afwerking

Enkel de beste materialen
voor gegarandeerde kwaliteit

Sterke dienst na verkoop
en 10 jaar garantie

Ruime keuze aan
stijlen en kleuren

Steeds een stipte
afwerking zoals gepland