Ramen en Deuren te Aartselaar

Ramen en deuren in Aartselaar

Op zoek naar ramen en deuren in de omgeving van Aartselaar? Onze ramen en deuren worden met de grootste zorg geselecteerd. De profielen, het hang- en sluitwerk, en de glaselementen zijn allemaal van topmerken. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Onze ervaren monteurs hebben jarenlange expertise en slagen erin zelfs de meest complexe projecten succesvol af te ronden. Daarnaast zorgen wij ook voor de afwerking van het binnenschrijnwerk, inclusief pleisterwerk.

Deze combinatie van hoogwaardige materialen en deskundige installatie garandeert dat ons schrijnwerk een leven lang meegaat en zichzelf na enkele jaren terugverdient, een waardevolle investering voor uw woning in de omgeving van Aartselaar.

Kera Deuren

Elke woning de perfecte deur

De voordeur is zonder twijfel een essentieel onderdeel van je voorgevel. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze je huis bezoeken, en het speelt een belangrijke rol in de uitstraling van je woning. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan deurpanelen om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen.

Kera Ramen

Ramen die meer bieden

Ramen die er prachtig uitzien, uitstekend isoleren, veiligheid bieden en een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding hebben? Ja, dat kan zeker. Voor elke woningstijl in Aartselaar hebben wij de ideale oplossing.

Kera Deuren

Schuiframen

Op zoek naar een naadloze overgang tussen binnen en buiten? Onze schuiframen zijn praktisch, functioneel, ruimtebesparend en elegant. Net als onze ramen en deuren zijn ze beschikbaar in verschillende stijlen.

Waarom Kiezen voor KERA?

Prijsbewust en
hulp bij premies

Vakkundige plaatsing en
perfecte afwerking

Enkel de beste materialen
voor gegarandeerde kwaliteit

Sterke dienst na verkoop
en 10 jaar garantie

Ruime keuze aan
stijlen en kleuren

Steeds een stipte
afwerking zoals gepland

Anke Anseel
Anke Anseel
22/11/2023
Correct, snel, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!
Louise Renier
Louise Renier
21/11/2023
We zijn heel tevreden met de service die we hebben ontvangen van Kera Ramen en Deuren. Ze hebben onlangs een schuifraam bij ons geïnstalleerd, en vanaf het begin hebben ze actief meegedacht over onze specifieke situatie. De communicatie was transparant en efficiënt, wat het hele proces soepel liet verlopen. De installatie zelf verliep snel en probleemloos. Ook nadien bleven ze vlot bereikbaar voor extra vragen.
Guido Van den Berghe
Guido Van den Berghe
26/10/2023
De ervaring met "Kera Ramen en Deuren" bij de vervanging van ramen was zeer positief.Vlot verloop,vakkundige plaatsing en afwerking, zeer goede communicatie.Houden zich aan de afspraken en timing. Vriendelijke, sympathieke, aangename samenwerking. Echt een aanrader!
Bram van looveren
Bram van looveren
18/10/2023
Uitzonderlijk professioneel team, zowel Peter als Arek en team doen er echt alles aan om de beste service aan te bieden. Van kiezen van de juiste profielen tot de after service. Bedankt!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De werkzaamheden aan uw woning of bedrijf worden altijd nauwkeurig uitgevoerd en netjes opgeleverd.

KERA IS EEN BEN-VOORLOPER

KERA Ramen en Deuren is een trotse voorloper in BEN-bouwen, wat staat voor bijna-energieneutraal. Vanaf 2021 werd bouwen volgens de BEN-principes de norm voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen en heel Europa. Wat BEN-woningen bijzonder maakt, is hun lage energieverbruik voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt de benodigde energie gehaald uit groene bronnen.

BEN-bouwen is vandaag de slimste keuze! De extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen zijn er aantrekkelijke premies, kortingen op de onroerende voorheffing en bij sommige banken zelfs voordelige BEN-kredieten beschikbaar.

Meer informatie op https://www.energiesparen.be/BEN

Hoe veilig zijn PVC ramen en deuren?

Inbrekers zoeken vaak naar kwetsbare punten in huizen en bedrijfspanden om binnen te dringen en waardevolle spullen te stelen. Je vraagt je dus af hoe inbraakveilig PVC ramen wel zijn? Werkwijze van een inbreker Een [...]

ONZE PARTNERS

Kera partners
Kera partners
Go to Top