Ramen en Deuren te Lier

Ramen en deuren in Lier

Op zoek naar ramen en deuren in de omgeving van Lier? Onze ramen en deuren zijn met de grootste zorg uitgekozen. De profielen, het hang- en sluitwerk, en de glaselementen zijn allemaal van topmerken. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Onze ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring en slagen erin zelfs de meest complexe projecten succesvol af te ronden. Bovendien zorgen wij voor de afwerking van het binnenschrijnwerk, inclusief pleisterwerk.

Deze combinatie van topkwaliteit materialen en deskundige plaatsing garandeert dat ons schrijnwerk een leven lang meegaat en zichzelf na enkele jaren terugverdient, een ware investering voor uw woning in de omgeving van Lier.

Kera Ramen

Ramen die meer bieden

Ramen die mooi ogen, uitstekend isoleren, veilig zijn en een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden? Ja, dat is zeker mogelijk. Voor elke woningstijl hebben wij de perfecte oplossing.

Kera Deuren

Ieder huis de gepaste deur

De voordeur is onmiskenbaar een cruciaal onderdeel van je voorgevel. Daarom hebben we een breed assortiment aan deurpanelen beschikbaar. Elk paneel staat garant voor stijl en kwaliteit.

Kera Deuren

Schuiframen

Bent u op zoek naar een vloeiende overgang tussen binnen en buiten? Onze schuiframen zijn praktisch, functioneel, ruimtebesparend en elegant. Ze zijn, net als onze ramen en deuren, verkrijgbaar in diverse stijlen.

Waarom Kiezen voor KERA?

Prijsbewust en
hulp bij premies

Vakkundige plaatsing en
perfecte afwerking

Enkel de beste materialen
voor gegarandeerde kwaliteit

Sterke dienst na verkoop
en 10 jaar garantie

Ruime keuze aan
stijlen en kleuren

Steeds een stipte
afwerking zoals gepland

Anke Anseel
Anke Anseel
22/11/2023
Correct, snel, vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!
Louise Renier
Louise Renier
21/11/2023
We zijn heel tevreden met de service die we hebben ontvangen van Kera Ramen en Deuren. Ze hebben onlangs een schuifraam bij ons geïnstalleerd, en vanaf het begin hebben ze actief meegedacht over onze specifieke situatie. De communicatie was transparant en efficiënt, wat het hele proces soepel liet verlopen. De installatie zelf verliep snel en probleemloos. Ook nadien bleven ze vlot bereikbaar voor extra vragen.
Guido Van den Berghe
Guido Van den Berghe
26/10/2023
De ervaring met "Kera Ramen en Deuren" bij de vervanging van ramen was zeer positief.Vlot verloop,vakkundige plaatsing en afwerking, zeer goede communicatie.Houden zich aan de afspraken en timing. Vriendelijke, sympathieke, aangename samenwerking. Echt een aanrader!
Bram van looveren
Bram van looveren
18/10/2023
Uitzonderlijk professioneel team, zowel Peter als Arek en team doen er echt alles aan om de beste service aan te bieden. Van kiezen van de juiste profielen tot de after service. Bedankt!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De werkzaamheden aan uw woning of bedrijf worden altijd nauwkeurig uitgevoerd en netjes opgeleverd.

KERA IS EEN BEN-VOORLOPER

KERA Ramen en Deuren is een trotse BEN voorloper. BEN staat namelijk voor bijna-energieneutraal. Het bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, en zelfs in heel Europa. Wat het bijzondere aan BEN-woningen is, is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien wordt de energie die nog nodig is, uit groene energiebronnen gehaald.

BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Want de extra investeringen in energiebesparende maatregelen en groene energie betalen zichzelf immers terug door een lage energiefactuur. Wie voorloopt op de standaard, wordt extra beloond. Voor BEN-woningen bestaan er stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken zelfs een extra voordelig BEN-krediet.

Meer informatie op https://www.energiesparen.be/BEN

Hoe veilig zijn PVC ramen en deuren?

Inbrekers zoeken vaak naar kwetsbare punten in huizen en bedrijfspanden om binnen te dringen en waardevolle spullen te stelen. Je vraagt je dus af hoe inbraakveilig PVC ramen wel zijn? Werkwijze van een inbreker Een [...]

Aluminium of PVC, wat is de beste keuze?

Inhoudsopgave Als je op zoek bent naar nieuwe ramen voor je huis, zijn aluminium en PVC twee populaire materialen om te overwegen. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen.  Verschillende materialen, verschillende afmetingen PVC-ramen zijn [...]

ONZE PARTNERS

Kera partners
Kera partners
Go to Top